09.04.20.

14°C

Jezik

Kako doći?

Saznajte kad je sljedeći trajekt za Lastovo.

Kontakt

Imate li pitanje? Pošaljite nam poruku!.

» Vodič»Gastronomija»Konobe»Konoba “Triton”

Konoba “Triton”

Konoba Triton se nalazi na sjevernoj strani otoka Lastova, u središtu uvale Zaklopatica. Konoba postoji još od 1988 g. a njeni vlasnici, obitelj Jurica, ulaže veliki trud u poboljšanje svoje usluge i novih sadržaja. U Tritonu ćete pronači vrhunski,tradicionalni riblji restoran koji se temelji na svježoj ribi i domaće uzgojenom povrću. Za one koji dolaze sa brodom, također se nudi usluga priveza broda ispred samog restorana i ostali sadržaji za nautičare te free wirelles.

 

Osnovne informacije

Galerija fotografija

Makrolokacija

Plaže u blizini

Kručica

U uvali Kručica nalaze se dvije male šljunčane plaže s plićakom pogodne za kupanje obitelji s djecom. Do Kručice se može doći šumskim putem sa glavne ceste Ubli-Lastovo ili vlastitom brodicom. Na plaži se može naći prirodni hlad, a potrebno je imati gumene sandale za kupanje.

Korita

Uvala Korita nalazi se 1 km od naselja Zaklopatica. Do nje je moguće doći vlastitom brodicom ili pješice (šumskim putem). Postoji prirodni hlad te je potrebno imati gumene sandale za kupanje.

Lokacija

Zaklopatica

Zaklopatica je uvala smještena na sjevernoj strani otoka Lastova, svega 2.5 km udaljena od centra otoka. Zaklopatica je omiljena destinacija nautičara zbog svog položaja, ponude (restorani s mooringom i uslugama za nautičare) te pogleda na susjedni otok Korčulu i Lastovski kanal. Na istoimenom otočiću Zaklopatica gnijezdi se i rijetka vrsta ptica, Puffinus yelkouan koja ima karakterističan pjev koji je sličan plaču male djece.

Vaši komentari

May the 18th we were 5 persons visiting your place and had a good time with lobster and so on.
You kindly arranged transport to Vina Saric for winetasting
Ooctober the 24th or 25th we are back 40 participants divided in 5 sailyacht about 50´each one.
We may inform you exact date a week ahead in order to have available mooring space/dining place. As well we intend to visite Vina Saric ones again….. in two groups.
Please let us know wether you are still in operation at that time. All depends of course on weather conditions but they will be fine…. for sure
Meanwhile looking forward to your comments,
all the best
Ted Willes
SWEDISH YACHT POOL

/ Svedska / 13.6.2016.

Komentari i ocjene

Jeste li zadovoljni s našom uslugom? Ostavite nam svoj komentar i ocjenu.

Nedovoljno Dovoljno Prosječno Dobro Izvrsno
Ocjena 1 2 3 4 5

* Obavezno polje

Izravan kontakt

Imate li pitanje? Izravno kontaktirajte iznajmljivača preko ovog obrasca.

* Obavezno polje


Jeste li znali? da na Lastovu ima 46 crkvica,polja i otočića u arhipelagu?