Jezik

Kako doći?

Saznajte kad je sljedeći trajekt za Lastovo.

Kontakt

Imate li pitanje? Pošaljite nam poruku!.

Što raditi

Istražite lastovsko podmorje

Ronjenje

Ronjenjem ćete otkriti još neistraženi svijet i ljepote lastovskog podmorja. Pruža vam se mogućnost nezaboravnog doživljaja ispod plave površine mora koje je bogato florom i... (nastavi čitati)

Oaza za cikloturizam

Biciklom po Lastovu

Biciklizam je idealni oblik rekreacije za turiste koji žele doživjeti neposredan kontakt sa prirodom. Asfaltirane ceste su slabo prometne pa su pogodne za biciklizam, a... (nastavi čitati)

Više od 200 km pješačkih staza

Pješačenje

Na Lastovu postoji više od 200 km pješačkih staza koje održavaju rendžeri Javne ustanove PP Lastovsko otočje. S obzirom da na Lastovu ne postoje zmije... (nastavi čitati)

Razne aktivnosti

Izleti

Lastovski arhipelag prepun je prelijepih i skrovitih uvala koje možete otkriti ukoliko unajmite malu brodicu ili posjedujete vlastito plovilo. Ukoliko nemate dozvolu za plovidbu lokalni... (nastavi čitati)

Za ljubitelje lova na sitnu divljač

Lovni turizam

Lovačko društvo „JASTREB"  Lastovo  je lovoovlaštenik zajedničkog lovišta  19/108 Lastovo a koji se nalazi u Parku prirode Lastovsko otčje, a u čijim granicama se i... (nastavi čitati)

Sportski kampovi

U organizaciji MMA kluba Frantoj na Lastovu se organiziraju trening kampovi. 1. Trening kamp 18-22.06.2015 INCREASE PERFORMANCE (fitness camp) raspored treninga: 3 x dnevno -07:00... (nastavi čitati)
Jeste li znali? da je Lastovo bilo dio Dubrovačke Republike?