Jezik

Kako doći?

Saznajte kad je sljedeći trajekt za Lastovo.

Kontakt

Imate li pitanje? Pošaljite nam poruku!.

» Vodič»Gastronomija»Konobe»Konoba – pizzeria “Pece”

Konoba – pizzeria “Pece”

U prekrasnom raju netaknute prirode leži srce gastronomije otoka Lastova. Već 30 godina do sada, trudimo se dati našim mušterijama najbolju uslugu i najukusnije specijalitete.

 Nalazimo se u malom pitoresknom mjestu Ubli, samo 100 metara od trajektne luke i 11 km od glavnog mjesta Lastova. Zbog još veće pristupačnosti direktno ispred kuće imamo i besplatno sidrište za pristajanje do 10 brodova odjednom. Velika terasa pokriva cijelu južnu stranu kuće te posjeduje jedan od najveličanstvenijih pogleda na Lastovski arhipelag.
Naš bogati meni uključuje domaći kruh i pića rađena po starom obiteljskom receptu. Kravlji sir se proizvodi na dnevnoj bazi kao i kruh iz krušne peći. Ukusno vino, najčišće maslinovo ulje i sve vrste rakija su neke od stvari koje jednostavno morate kušati.
Također nudimo besplatnu dostavu te auto prijevoz svih naših gostiju. Konoba Pece može primiti do 60 ljudi. Naše znanje, strast, ljubav i energija koje ulažemo su možda najbolja pozivnica koju možete dobiti. Dobrodošli!

Osnovne informacije

Galerija fotografija

Makrolokacija

Plaže u blizini

Zaglav

Na jugo-zapadnoj strani otoka Lastova nalazi se uvala Zaglav. Gusta borova šuma pruža prirodni hlad kupaćima koji u more mogu ući preko šljunčanih škrapa ili stijena. Poželjno je imati gumene sandale za more. More je kristalno čisto, prekrasne plavo-zelene boje.

Pionir

U naselju Ubli nalazi se uređena betonska plaža Pionir s prirodnim hladom. Pogodna je za djecu i starije osobe. Postoji i mogućnost skakanja u more. U blizini se nalazi konoba "Pece".

Perna

Do ove plaže je moguće doći jedino s mora. / Beach can be reached only by sea.

Dragovoda

Predlažemo vam da svratite na plažu "Dragovoda" u istoimenoj uvali. Šljunčana plaža smještena je u središtu uvale Dragovode, oko 300 metara udaljenosti od rive u trajektnoj luci Ubli. Jako je pristupačna, a ima i parkiralište za osobna vozila.

Lokacija

Ubli

Ubli ili Uble je naselje smješteno na jugozapadnoj strani otoka, najpoznatije kao trajektna luka otoka Lastova s vezama prema Korčuli, Hvaru, Splitu te Dubrovniku.
U naselju se nalazi jednobrodna kršćanska bazilika iz 6. stoljeća posvećena Sv. Petru. Među brojnim nalazima u bazilici, znamenit je ranokršćanski reljef s prikazom križa i dva jaganjca, čije je original danas pohranjen u Arheološkom muzeju u Zadru. Nakon arheoloških istraživanja, bazilika je konzervirana i smatra se spomeničkom cjelinom najviše kategorije.

Izravan kontakt

Imate li pitanje? Izravno kontaktirajte iznajmljivača preko ovog obrasca.

  * Obavezno polje

  Komentari i ocjene

  Jeste li zadovoljni s našom uslugom? Ostavite nam svoj komentar i ocjenu.

  Nedovoljno Dovoljno Prosječno Dobro Izvrsno
  Ocjena 1 2 3 4 5

  * Obavezno polje


  Jeste li znali? da na Lastovu ima više od 200 km pješačkih staza?