Jezik

Kako doći?

Saznajte kad je sljedeći trajekt za Lastovo.

Kontakt

Imate li pitanje? Pošaljite nam poruku!.

» Vodič»Gastronomija»Konobe»Nautički centar “Porto Rosso”

Nautički centar “Porto Rosso”

Nautički centar Port Rosso čine dalmatinska konoba, koktel bar, pristanište,šljunčana plaža, ljubazno osoblje i još mnogo drugih stvari za Vaš ugodni odmor.
Pronaći ćete ih u Skrivenoj Luci, u jednoj od najljepših uvala na otoku Lastovu.
Ispred konobe za Vaše brodove,nalazi se plutajući pontonski gat sa oko 30 vezova za brodove do 40 m. Dubina mora je 1,5 – 9 m, svaki vez opskrbljen je priključcima za vodu i struju (do 3f- 63 A). Nautičarima je također na raspolaganju sanitarni prostor sa tuš kabinama. Pružaju i usluge pranja, sušenja i peglanja rublja.

Potrebno je rezervirati mjesto za brod !

Osnovne informacije

Galerija fotografija

Makrolokacija

Plaže u blizini

Skrivena luka – Portorosso

U neposrednoj blizini restorana Portorosso nalazi se mala šljunčana plaža pogodna za obitelji s djecom. Od dodatnih sadržaja na plaži se nalazi coctail bar "Fjaka".

Kujenčeva ropa

U Skrivenoj luci, skrivena od pogleda, nalazi se plaža Kujenčeva ropa koja je pogodna za nudiste.

Uska

Prekrasna uvala Uska nalazi se 500-njak metara od kampa Skriveni. Nema prirodnog hlada, a poželjno je imati gumene sandale za kupanje zbog oštrog kamenja. Ulaz u more kroz plićak.

Hrvaska

Lokacija

Skrivena luka - Portorus

Skrivena Luka, među otočanima poznatija kao Portorus, nalazi se na južnoj strani otoka Lastova i jedna je od najvećih i najljepših uvala na otoku. Kao što joj ime govori, skrivena je od pogleda s otvorenog mora pružajući tako zaštitu nautičarima od jakog vjetra i uzburkanog mora. Na sredini južne strane otoka Lastova, na morskom ulazu u uvalu Skrivena luka nalazi se rt Struga na kojem je 1839. godine izgrađen istoimeni svjetionik. Svjetionik je smješten na nadmorskoj visini od 90 m, na samom rubu strme litice s koje se pruža prekrasan pogled na otvoreno more.

Vaši komentari

Bio sam s ekipom nas petorica 20.05.2018, brod Bavaria 46. , Zahvaljujem na ljubeznom prijemu i odličnoj većeri . Osoblje zaslužuje ocijenu 5. Zahvaljujem i na posuđenom autu da odemo do vrha svijetionika .

/ HRVATSKA / 23.5.2018.

Veoma sam oduseljena sa vasim clankom koji ste dali u izvjestaju, tocno i posteno! Slike govore sve pa i vasa usluga koja se ne moze zamijeniti sa drugima. Svaka cast i jos veci uspijeh! Pozdrav iz San Pedra!

/ San Pedro- Californija S.A.D. / 29.11.2014.

Izravan kontakt

Imate li pitanje? Izravno kontaktirajte iznajmljivača preko ovog obrasca.

  * Obavezno polje

  Komentari i ocjene

  Jeste li zadovoljni s našom uslugom? Ostavite nam svoj komentar i ocjenu.

  Nedovoljno Dovoljno Prosječno Dobro Izvrsno
  Ocjena 1 2 3 4 5

  * Obavezno polje


  Jeste li znali? da na Lastovu ima 46 crkvica,polja i otočića u arhipelagu?