22.07.19.

24°C

Jezik

Kako doći?

Saznajte kad je sljedeći trajekt za Lastovo.

Kontakt

Imate li pitanje? Pošaljite nam poruku!.

» Vodič»Gastronomija»Konobe»Nautički centar “Porto Rosso”

Nautički centar “Porto Rosso”

Nautički centar Port Rosso čine dalmatinska konoba, koktel bar, pristanište,šljunčana plaža, ljubazno osoblje i još mnogo drugih stvari za Vaš ugodni odmor.
Pronaći ćete ih u Skrivenoj Luci, u jednoj od najljepših uvala na otoku Lastovu.
Ispred konobe za Vaše brodove,nalazi se plutajući pontonski gat sa oko 30 vezova za brodove do 40 m. Dubina mora je 1,5 – 9 m, svaki vez opskrbljen je priključcima za vodu i struju (do 3f- 63 A). Nautičarima je također na raspolaganju sanitarni prostor sa tuš kabinama. Pružaju i usluge pranja, sušenja i peglanja rublja.

Potrebno je rezervirati mjesto za brod !

Osnovne informacije

Galerija fotografija

Makrolokacija

Plaže u blizini

Skrivena luka – Portorosso

U neposrednoj blizini restorana Portorosso nalazi se mala šljunčana plaža pogodna za obitelji sa djecom. Od dodatnih sadržaja na plaži se nalazi coctail bara "Fjaka".

Kujenčeva ropa

U Skrivenoj luci, skrivena od pogleda nalazi se plaža Kujenčeva ropa koja je pogodna za nudiste.

Uska

Prekrasna uvala Uska nalazi se 500 -njak metara od kampirališta Skriveni. Nema prirodnog hlada a poželjno je imati i gumene sandale za kupanje zbog oštrijeg kamenja. Ulaz u more kroz pličak.

Hrvaska

Lokacija

Skrivena luka - Portorus

Nalazi se na južnoj strani otoka Lastova. Jedna je od najvećih i najljepših uvala na otoku. Kao što joj ime govori, skrivena je od pogleda sa otvorenog mora pružajući zaštitu nautičarima od jakog vjetra i uzburkanog mora. Na sredini južne strane otoka Lastova, na morskom ulazu u uvalu Skrivena luka nalazi se rt Struga na kojem je 1839. izgrađen istoimeni svjetionik. Zbog svoje udaljenost od obale djeluje usamljeno, pa se čini kao da uranja u plavetnilo neba i pučine. Svjetionik je smješten na nadmorskoj visini od 90 m, na samom rubu strme litice s koje se pruža izniman pogled na otvoreno more. Prekrasni vidikovci i jednostavan pristup moru kroz borovu šumu sa sjeverne strane svjetionika čine ovu turističko odredište vrlo atraktivnim.

Vaši komentari

Bio sam s ekipom nas petorica 20.05.2018, brod Bavaria 46. , Zahvaljujem na ljubeznom prijemu i odličnoj većeri . Osoblje zaslužuje ocijenu 5. Zahvaljujem i na posuđenom autu da odemo do vrha svijetionika .

/ HRVATSKA / 23.5.2018.

Veoma sam oduseljena sa vasim clankom koji ste dali u izvjestaju, tocno i posteno! Slike govore sve pa i vasa usluga koja se ne moze zamijeniti sa drugima. Svaka cast i jos veci uspijeh! Pozdrav iz San Pedra!

/ San Pedro- Californija S.A.D. / 29.11.2014.

Komentari i ocjene

Jeste li zadovoljni s našom uslugom? Ostavite nam svoj komentar i ocjenu.

Nedovoljno Dovoljno Prosječno Dobro Izvrsno
Ocjena 1 2 3 4 5

* Obavezno polje

Izravan kontakt

Imate li pitanje? Izravno kontaktirajte iznajmljivača preko ovog obrasca.

* Obavezno polje


Jeste li znali? da Lastovo ima jednu od 10 najatraktivnijih lokacija za ronjenje u Europi - Rt Bijelac?