Jezik

Kako doći?

Saznajte kad je sljedeći trajekt za Lastovo.

Kontakt

Imate li pitanje? Pošaljite nam poruku!.

Udruga Val

Udruga „Val“ za mlade
Kroz dugogodišnji rad i ostvarenje projekata koji povezuju generacije, prepoznali smo potrebu za rad s mladim otočanima. S toga smo 2014. g. proširili djelatnosti s kojima se ostvaruju sljedeći ciljevi:
– poboljšanje kvalitete života poglavito starijih, djece i mladih osoba na području Općine Lastovo;
– osposobljavanje djece i mladih za aktivno i odgovorno sudjelovanje u društvu, preuzimanje građanskih dužnosti i odgovornosti;
– promicanje kulture zdravog življenja i ekološke svijesti;
– poticanje demokratskih inicijativa i razvoj civilnog društva;
– poticanje međugeneracijske solidarnosti;
– poticanje zaštite kulturne baštine otoka Lastovo.
Prvi subvencionirani projekt za mlade na otoku Lastovo je „Forum mladih Lastovo“. Kroz stvaranje mjesta i vremena susreta mladih od 12 do 17 godina starosti, omogućuje se savladavanje konkretnih, svakodnevnih životnih problema mladih na otoku i definicija problema depopulacije otoka Lastovo.
Središte naših programa, projekata i građanskih akcija je povećanje kvalitete života na otoku Lastovo i potpora mladima i starijima u planu poboljšanja svakodnevnih životnih okolnosti.
Udruga „Val“ za osobe treće životne dobi
Udruga „Val“ postoji od 2008. godine. Od svog nastanka je karika otočkog stanovništva treće životne dobi, koja povezuje potrebe korisnika s mogućnostima i razvija nove oblike pristupa. Iskusni djelatnici i poznavanje individualnih potreba svakog građanina preko 65 godina starosti na otoku su naša prednost. Ova platforma razvija konstantno novi pristup problemima koji nastaju, i kao takvi smo prepoznati i široj javnosti. Svaki projekt je dodatno iskustvo u konstantnom radu s ovom osjetlivom skupinom ljudi i kao takvo se koristi za razvoj i poboljšanje kvalitete našeg rada. Zbog toga odgovorno možemo reći da je „Pomoć u kući“ i svaki drugi projekt korak u poboljšanju usluge za starijeg čovjeka na otoku. To je temelj i sigurnost koji povećavaju kvalitetu života svakog otočana.

Osnovne informacije


Izravan kontakt

Imate li pitanje? Izravno kontaktirajte iznajmljivača preko ovog obrasca.

  * Obavezno polje

  Komentari i ocjene

  Jeste li zadovoljni s našom uslugom? Ostavite nam svoj komentar i ocjenu.

  Nedovoljno Dovoljno Prosječno Dobro Izvrsno
  Ocjena 1 2 3 4 5

  * Obavezno polje


  Jeste li znali? da na Lastovu ima više od 200 km pješačkih staza?