Language

Ferry schedule

Find out when is the next ferry to Lastovo.

Contact

Do you have a question? Send us a message!.

Apartments

Adela Šarić Nikolić

Pasadur

U mirnoj i osunčanoj uvali Malo Lago u mjestu Pasadur na samoj obali se uzdigao dom obitelji Ljube Šarića, bijela kamena kuća koja u apartmanima... (continue reading)

Ana Morača

Pasadur

Kuća je smještena u uvali Pasadur uz samo more. Osiguran je parking za automobil i privezište za brod. Apartman Merlo ima dvije sobe (jedna je... (continue reading)

Anica Baković

Ubli

Apartmani Baković smješteni su u mjestu Ubli uz samo more. U ponudi su 4 dvokrevetna apartmana. (continue reading)

Anica Katić

Zaklopatica

Pansion Ana smješten je u središnjem dijelu uvale Zaklopatica. Gostima su na raspolaganju tri suvremeno uređena dvokrevetna apartmana, svaki s terasom i pogledom na more.... (continue reading)

Anita Buljan

Pasadur

Apartmani Victoria smješteni su na Pasaduru uz samo more. U ponudi su dva potpuno opremljena i klimatizirana apartmana. Gosti se mogu koristiti roštiljem i perilicom... (continue reading)

Anita Ivelja

Skrivena luka – Portorus

Apartmani Ivelja nalaze se uz samo more u uvali Skrivena luka. U ponudi su dva klimatizirana i moderno uređena apartmana. (continue reading)

Ante Karlović

Zaklopatica

Guest House Aragosta je smještena uz samo more u uvali Zaklopatica. U ponudi su dva apartmana. Svi apartmani opremljeni su s klimom, satelitskom televizijom i... (continue reading)

Ante Pandža

Pasadur


Antun Frlan

Zaklopatica

Apartmani Antonia su smješteni uz more u uvali Zaklopatica. Provedite miran odmor u kući na samoj obali mora gdje će Vas obitelj Frlan ugostiti u... (continue reading)

Antun Jurica

Zaklopatica

Udaljen svega dva metra od mora Triton nudi smještaj u sobama i apartmanima s četiri zvjezdice. Iz svih soba i apartmana pruža se direktan pogled... (continue reading)

Barbara Škratulja

Zaklopatica

Kuća obitelji Škratulja smještena je u Zaklopatici uz samo more. Nude ugodan smještaj u sobama i apartmanima i prirodnu mediteransku kuhinju u konobi "Santor". Osiguran... (continue reading)

Branka Sangaleti

Lastovo

Apartmani Sangaleti nalaze se u obiteljskoj kući u podnožju mjesta Lastova te su idealan smještaj za obitelji sa djecom. (continue reading)

Branko Fantela

Zaklopatica

Bruno Vodanović

Lučica

Pansion Žore ima dugu tradiciju bavljenja turizmom a njihov najveći uspjeh su zadovoljni gosti koji im se iznova vraćaju. U ponudi su četiri dvokrevetne sobe... (continue reading)

Daniela Rizvanović

Pasadur

Apartmani Rizvanovic nalaze se na Pasaduru, drugi red uz more. U ponudi su 4 klimatizirana apartmana sa pogledom na more i balkonom. U ponudi je... (continue reading)

Dino Katić

Zaklopatica

Riječ je o obiteljskoj kući, koja ima tri studio apartmana s privatnim ulazom. Svaki studio apartman ima kuhinju s pločom za kuhanje, hladnjakom i potrebnim... (continue reading)

Đulijana Škratulja

Zaklopatica

Apartmani Matisa nalaze se uz samo more u uvali Zaklopatica sa jedinstvenim pogledom na prekrasni zalazak sunca. U ponudi je 5 klimatiziranih apartmana sa balkonom... (continue reading)
Franka Crnić

Franka Crnić

Skrivena luka – Portorus

Apartman obitelji Crnić nalazi se na desnoj strani uvale Skrivena luka na mirnoj lokaciji. U ponudi je jedan četverokrevetni apartman sa svim sadržajima. (continue reading)

Frano Šutić

Ubli

Obitelj Šutić nalazi se u trajektnoj luci Ubli, kraj mora. U ponudi imaju dvokrevetnu sobu sa kupaonom i upotrebom mini kuhinje, te Studio apartman s... (continue reading)
Hostel i apartmani Domine

Hostel i apartmani Domine

Ubli


Ivan Karlović

Ivan Karlović

Ivan Pavličević

Ivan Pavličević

Skrivena luka – Portorus

Apartmani More smješteni su u Skrivenoj luci uz samo more. U ponudi su tri klimatizirana suvremeno opremljena apartmana sa balkonom, mogućnošću korištenja roštilja te besplatnim... (continue reading)
Ivica Šeparović

Ivica Šeparović

Ubli

Apartmani obitelji Šeparović nalaze se uz samo more u naselju Ubli. U ponudi su dva jednosobna apartmana. (continue reading)

Jaka Jurica

Lastovo

Apartmani obitelji Jurica nalaze se poviše caffe bara "Feral" na ulici Pjevor koja je u vlasništvu iste obitelji. Apartmani vam nude lijepi pogled na cijelo... (continue reading)

Katina Grgurević

Zaklopatica

U obiteljskoj kući Grgurević u ponudi se nalazi šest apartmana te jedna soba. Svi Apartmani su opremljeni klima uređajima i satelitskom TV, te imaju balkon... (continue reading)

Katja Antičević

Ubli

Sam objekt smješten je u prvom redu do mora kako je vidljivo iz gornje slike. Od trajektnog pristaništa udaljen je 500 metara, a od mjesta... (continue reading)

Klara Frlan

Skrivena luka – Portorus

Apartmani Klara smješteni su uz more u uvali Skrivena Luka, s terasom okrenutom prema moru. Obala, s malim privezom, je 15-ak metara udaljena od apartmana.... (continue reading)

Korana Katić

Lastovo

Apartmani „Luža“ smješteni su u samom podnožju mjesta Lastova te su idealni za odmor udvoje. Oba studio apartmana su klimatizirana, opremljena mini kuhinjom, udobnim krevetom... (continue reading)

Ljiljana Rakić

Pasadur

Apartmani obitelji Rakić nalaze se na Pasaduru, prvi red uz more. U ponudi su dva klimatizirana, potpuno opremljena apartmana. U sklopu objekta možete iznajmiti motore... (continue reading)

Ljiljana Tomić

Lučica

Apartmani Tomić nalaze se uz samo more. U ponudi su dva dvokrevetna apartmana. (continue reading)
Lucija Dražinić

Lucija Dražinić

Lučica

Obiteljska kuća Dražinić nalazi se u šarmantnoj uvali Lučica svega kilometar daleko od centra otoka. U ponudi je četverokrevetan apartman. (continue reading)

Luka Džanko

Pasadur

APARTMANI PARADISE se nalaze u prekrasnoj mediteranskoj kući u uvali Pasadur . Kuća je u vlasništvu obitelji Džanko. Udaljena je 30 metara od mora i... (continue reading)

Luka Lešić

Ubli

Margaret Hropić

Zaklopatica

Apartmani Hropić smješteni su na sunčanom dijelu uvale Zaklopatica, malo na osami. Apartmani su lijepo moderno opremljeni, klimatizirani, nema TV. Ukoliko ste željni ljetovanja u... (continue reading)

Marija Divković

Ubli

Apartmani Graciela smješteni su u naselju Ubli uz samo more. U ponudi je jednosobni apartman sa kuhinjom,kupaonom i terasom. (continue reading)

Marija Dumanić

Lastovo

Apartmani "Ćaćini dvori" nalaze se u obiteljskoj kući obitelji Kovač podno tvrđave Kašćel. U ponudi je smještaj za 4 osobe sa potpuno opremljenom kuhinjom, korištenjem... (continue reading)

Marija Medini

Ubli

Medini nalazi se preko puta trajektnog pristaništa u mjestu Ubli. Smješten je uz samo more a u ponudi je jedan klimatizirani apartman i dvije sobe. (continue reading)

Marija Škratulja

Zaklopatica

Apartmani Maria nalaze se uz samo more u uvali Zaklopatica. U ponudi su tri apartmana a na korištenje gostiimaju zajednički kamin te praonicu rublja. (continue reading)

Marija Šutić

Skrivena luka – Portorus

Apartmani Šutić nalaze se uz samo more u uvali Skrivena luka. U ponudi su 4 klimatirirana apartmana. (continue reading)
Marin Katić

Marin Katić

Pasadur

U čudesnoj uvali “Velo Lago”, uz samo more, sa vlastitom rivom i kupalištem, s pogledom na nisku zelenih otočića i kristalno more, nalazi se “Pansion... (continue reading)

Milan Frlan

Zaklopatica

Villa Maria nalazi se na samome moru u uvali Zaklopatica. U ponudi su 6 apartmana, kompletno opremljeni. Svaki apartman ima svoju terasu, pogled na more.... (continue reading)

Milka Mihoč

Zaklopatica

U Zaklopatici, samo nekoliko metara od mora - s pogledom na more i otok Korčulu, lepršave jahte, zalazak sunca… obitelj Mihoč nudi suvremeno opremljene apartmane... (continue reading)
Mirjana Čihoratić

Mirjana Čihoratić

Zaklopatica

Mirjana Čihoratić

Zaklopatica

Apartmani obitelji Jurica smješteni su u zadnjoj kući u uvali Zaklopatica. U ponudi su 4 klimatizirana apartmana sa balkonom i velikom zajedničkom terasom i roštiljem.... (continue reading)

Nataša Števanja

Zaklopatica

Apartman se nalazi na drugom katu, ima prekrasnu terasu 16m2 s pogledom na uvalu. Opremljen je odlično, čak ima i perilicu rublja. Domaćin živi u... (continue reading)

Nedjeljka Frlan

Zaklopatica

Apartmani Nedjeljka smješteni su u Zaklopatici, u predzadnjoj kući u uvali. U ponudi su 3 apartmana svaki sa pogledom na more. Za goste koji borave... (continue reading)

Nevena Maričević

Pasadur

Apartmani Livia se nalaze u jednoj od najljepših uvala na otoku Lastovu, u mirnoj i tihoj uvali Lenga, pokraj naselja Pasadur. U ponudi su dva... (continue reading)

Petar Lešić

Pasadur

Apartmani Lešić nalaze se uz samo more u uvali Velo Lago. U ponudi su tri prostrana klimatizirana apartmana za dvoje sa velikom terasom, roštiljem i... (continue reading)

Petar Vodanović

Lastovo

Apartman se nalazi u obiteljskoj kući na samome ulazu u mjesto Lastovo. Sastoji se od dvije odvojene spavaće sobe, trpezarija, i potpuno opremljene kuhinje. (continue reading)

Pittham d.o.o

Pasadur

Pet dvosobnih luksuzno uređenih te potpuno novih apartmana na Pasaduru, 2 .red od mora. (continue reading)
Ratko Todling

Ratko Todling

Pasadur

Apartmani "JAGODA" smješteni su na sjevero-zapadnoj strani otoka Lastova u uvali Malo Lago. Udaljen su od mora 5 m, imaju vlastitu plažu, privezište za plovila... (continue reading)

Rino Barbić

Pasadur

APARTMANI "ANTONIO" su smješteni uz samo more u uvali Malo Lago s terasama okrenutim prema moru. U ponudi su jedan dvosobni komforni apartman s opremljenom... (continue reading)

Rosa Mujanović

Pasadur

Apartmani Jančić nalaze se u uvali Malo lago uz samo more. U ponudi su četiri apartmana sa balkonom i pogledom na more. Klima. (continue reading)

Rosa Mujanović

Pasadur

Apartmani Sara nalaze se u uvali Velo Lago uz samo more. Apartmani su moderno uređeni i klimatizirani. U ponudi su dva apartmana sa balkonom,pogledom na... (continue reading)

Rudi La Volpicella

Skrivena luka – Portorus

Apartmani Marijana smješteni su u uvali Skrivena Luka, jednoj od najljepših uvala na otoku Lastovu, a udaljeni su svega 30 metara od besprijekorno čistog mora.... (continue reading)

Silvana Marčeta

Skrivena luka – Portorus

Apartmani Silvana smješteni su u Skrivenoj luci, na idealnoj lokaciji za miran i opuštajući odmor. Kuća se nalazi na osami u blizini plaže Žal. U... (continue reading)

Slobodan Paparella

Pasadur

Apartmani Pape nalaze se na atraktivnoj lokaciji u naselju Pasadur. Kuća je zadnja u nizu pa možemo reći da se nalazi na osami. U ponudi... (continue reading)

Stefanija Fantela

Lučica

Vila Fantela je stoljećima stara kamena kuća udaljena od mora samo 50-tak metara. U zelenilu, okružena visokim stablima bora i česvine. Temeljito obnovljena i suvremeno... (continue reading)

Tina Gobov Dražinić

Skrivena luka – Portorus

Odmor u Skrivenoj Luci je spoj mira i tišine, kristalno čistog mora i netaknute prirode. U moderno uređenim apartmanima vaše će buđenje, s mirisom mora... (continue reading)

Tonka Katić

Pasadur

Apartmani Loly nalaze se u uvali Prehodišća, na predivnoj lokaciji uz samo more. U samoj uvali nalazi se svega par kuća pa su apartmani Loly... (continue reading)

Vanja Fulmizi

Lastovo

Apartmani obitelji Fulmizi pružaju jedinstveni ugođaj ambijenta otoka južnog hrvatskog mora, otoka u kojem su uživali i stari Rimljani. Apartmani su smješteni u objektu sagrađenom... (continue reading)

Vesna Kurelja

Vesna Kurelja

The Lastovo archipelago consists of 46 islands and cliffs and spreads over 21.7 square miles (56.2 km2 ) km2 and 143 km2 of sea surface.... (continue reading)
Villa Agata

Villa Agata

Pasadur

U ponudi vile Agata je veliki apartman s dvije spavaće sobe, dvije kupaone, dva dnevna boravka, kuhinjom i terasom. Moguće je smjestiti 6 osoba. Sve... (continue reading)

Željko Pavličević

Lastovo

Apartmani kod obitelji Pavličević nalaze se u obiteljskoj kući smještenoj u donjem dijelu mjesta Lastova u blizini policijske postaje. (continue reading)Did you know that Lastovo was a part of Dubrovnik's Republic?