14.07.20.

24°C

Language

Ferry schedule

Find out when is the next ferry to Lastovo.

Contact

Do you have a question? Send us a message!.

» Accommodation » Private accomodation » Apartments

Apartments

Anita Buljan

Pasadur

Apartmani Victoria smješteni su na Pasaduru uz samo more. U ponudi su dva potpuno opremljena i klimatizirana apartmana. Gosti se mogu koristiti roštiljem i perilicom... (continue reading)

Anita Ivelja

Skrivena luka – Portorus

Apartmani Ivelja nalaze se uz samo more u uvali Skrivena luka. U ponudi su dva klimatizirana i moderno uređena apartmana. (continue reading)

Ante Pandža

Pasadur

Daniela Rizvanović

Pasadur

Apartmani Rizvanovic nalaze se na Pasaduru, drugi red uz more. U ponudi su 4 klimatizirana apartmana sa pogledom na more i balkonom. U ponudi je... (continue reading)

Hostel i apartmani Domine

Hostel i apartmani Domine

Ubli

Ivan Karlović

Ivan Karlović

Ivan Karlović

Ubli

Apartmani Graciela smješteni su u naselju Ubli uz samo more. U ponudi je jednosobni apartman sa kuhinjom,kupaonom i terasom. (continue reading)

Ivan Pavličević

Skrivena luka – Portorus

Apartmani More smješteni su u Skrivenoj luci uz samo more. U ponudi su tri klimatizirana suvremeno opremljena apartmana sa balkonom, mogućnošću korištenja roštilja te besplatnim... (continue reading)

Marin Katić

Pasadur

U čudesnoj uvali “Velo Lago”, uz samo more, sa vlastitom rivom i kupalištem, s pogledom na nisku zelenih otočića i kristalno more, nalazi se “Pansion... (continue reading)

Meri Pejović

Pasadur

Apartmani Agata nalaze se uz samo more u naselju Pasadur. U ponudi su dva dvokrevetna klimatizirana apartmana sa mogućnošću korištenja pomoćnih ležajeva. Gosti se mogu... (continue reading)

Petar Lešić

Pasadur

Apartmani Lešić nalaze se uz samo more u uvali Velo Lago. U ponudi su tri prostrana klimatizirana apartmana za dvoje sa velikom terasom, roštiljem i... (continue reading)

Petar Vodanović

Lastovo

Apartman se nalazi u obiteljskoj kući na samome ulazu u mjesto Lastovo. Sastoji se od dvije odvojene spavaće sobe, trpezarija, i potpuno opremljene kuhinje. (continue reading)

Pittham d.o.o

Pasadur

Pet dvosobnih luksuzno uređenih te potpuno novih apartmana na Pasaduru, 2 .red od mora. (continue reading)


Did you know that on Lastovo there are more that 200 km of walking paths?